Proeverijen

Product verwijderd van wenslijst

Onze proeverijen

Chocolade, ijs…….bij Metropolitan is het mogelijk om (bijna) alles te proeven wat wij in huis hebben. Hieronder vind je meer informatie over onze proeverijen.

Chocoladeproeverij Klein

Naast een uitgebreide chocoladeproeverij is het bij Metropolitan ook mogelijk een korte proeverij te doen.

Proef onze huis gemaakte warme chocolademelk, vloeibare pure chocolade (70%) en gelato. En neem als afsluiter een lijntje snuif cacao!

Tijdens deze korte proeverij zal het “Bean to Bar” traject worden toegelicht.

Kosten p.p.: € 2,50 (incl. BTW)

Minimaal 2 personen. Houd u er rekening mee dat de proeverij in de winkel plaatsvindt, zonder gegarandeerde zitplaatsen.

chocoladeproeverij-metropolitan

Chocoladeproeverij Groot

Proef en geniet van onweerstaanbare chocolade in het oude centrum van Amsterdam!

Tijdens Metropolitan’s uitgebreide chocoladeproeverij proef je niet alleen onze huis gemaakte pure chocolade (70%), maar ook cacaobier, cacaothee en gelato. Daarnaast staat er een selectie van diverse chocolade voor je klaar: van pure chocolade met zeezout of chilipeper tot een bonbon gevuld met mandarijnensap uit Sicilië.

Gedurende de proeverij wordt er uitleg gegeven over het “Bean to Bar traject” en hoor je hoe wij chocolade maken van cacaobonen uit de Dominicaanse Republiek.

Kosten p.p.: € 7,95 (incl. BTW) Minimaal 4 personen, reserveren verplicht via: info@metropolitan.nl

Duur: +/- 25 minuten. Houd u er rekening mee dat de proeverij in de winkel plaatsvindt, zonder gegarandeerde zitplaatsen.

IJsproeverij – Metropolitan Gelato

Moeite met kiezen uit de meer dan twintig gelato smaken in onze vitrine? Bij Metropolitan is het mogelijk om van alles een beetje te proeven.

De ijsproeverij bestaat uit een ijspalet met daarop 16 verschillende smaken. Ons ijs is homemade, biologisch en dagelijks vers: van citroen-basilicum sorbet tot het traditionele pistache.

Kosten p.p.: € 7,95 (incl. BTW)

Reserveren is niet nodig voor de ijsproeverij en kan op elk gewenst tijdstip.

ijsproeverij-metropolitan
Scroll to top